Evenementencommissie

Arend, Henriëtte, Melanie, Nadine ter Bork & Bjorn Schuttevaar (coördinatie)
Arend, Henriëtte, Melanie, Nadine ter Bork & Bjorn Schuttevaar (coördinatie)
Fred en Marion Lolkema
Fred en Marion Lolkema
André Onwezen
André Onwezen
Hanneke en Rudi Bos-Rinket
Hanneke en Rudi Bos-Rinket

Fred en Marion Lolkema, Andre Onwezen,  Arend & Henriëtte, Melanie & Nadine ter Bork en Bjorn Schuttevaar en Rudi & Hanneke Bos-Rinket verzorgen samen de evenementen van de Shih Tzu Club. De evenementencommissie heeft de verantwoordelijkheid om tijdens een clubdag/kampioenschapsclubmatch de ring in te richten, en voor dat alles op zijn plek staat vergt dat toch nog heel wat organisatie én werk, iets wat de meeste mensen vaak niet door hebben.

Melanieen Nadine  verzorgen de inrichting van de bekertafel en zorgen voor de prijzen.  Arend, Andre en Rudi  zetten deze tijdens een evenement bij de geplaatste hondjes.
Fred doet de verloting, zorgt er voor dat de prijzentafel mooi wordt opgemaakt en er voldoende loten worden verkocht. Marion verzorgt de bloemen, de consumptiemunten en de drankjes op de dag van een evenement.  Met zijn allen richten we de hal in en ruimen we naderhand op.
Al met al zijn het dus heel wat hand en spandiensten waarbij je elkaar aanvult daar waar nodig.

Ook worden er af en toe andere leuke evenementen georganiseerd; clubwandelingen, workshops etc. Houdt de website goed in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven.