Evenementencommissie

Harry en Minie Niks-Bakker Tel: 06-10080865 (Coördinatie)
Harry en Minie Niks-Bakker Tel: 06-10080865 (Coördinatie)
Arend, Henriëtte, Melanie, Nadine ter Bork & Bjorn Schuttevaar (coördinatie na 2019)
Arend, Henriëtte, Melanie, Nadine ter Bork & Bjorn Schuttevaar (coördinatie na 2019)
Fred en Marion Lolkema
Fred en Marion Lolkema
Ria v.d. Lee
Ria v.d. Lee
André Onwezen
André Onwezen

Harry en Minie en Fred en Marion, Ria  & Arend, Henriëtte, Melanie & Nadine ter Bork verzorgen samen de evenementen van de Shih Tzu Club. De evenementencommissie heeft de verantwoordelijkheid om tijdens een clubdag/kampioenschapsclubmatch de ring in te richten, en voor dat alles op zijn plek staat vergt dat toch nog heel wat organisatie én werk, iets wat de meeste mensen vaak niet door hebben.

Harry en Nadine verzorgen de inrichting van de bekertafel, en samen met Arend zetten ze bij een evenement de bekers bij de geplaatste hondjes.
Fred doet de verloting, zorgt er voor dat de prijzentafel mooi wordt opgemaakt en er voldoende loten worden verkocht. Marion verzorgt de bloemen, de consumptiemunten en de drankjes op de dag van een evenement.  Samen richten we de hal in en ruimen we naderhand op.
Al met al zijn het dus heel wat hand en spandiensten waarbij je elkaar aanvult daar waar nodig.

Na de KCM ’17 is  de fam. ter Bork toegevoegd aan de evenementencommissie. Dit omdat Harry en Minie en Ria eind 2019 stoppen met de evenementencommissie. Ze vinden dat het tijd wordt voor een nieuwe generatie en de fam. ter Bork is een welkome aanvulling in het team. Ze worden op dit moment ‘ingewerkt’  in alle zaken die er bij de voorbereidingen en uitvoering komt kijken. De coördinatie zal eind 2019 worden overgedragen naar hen.

Ook worden er af en toe andere leuke evenementen georganiseerd; clubwandelingen, workshops etc. Houdt de website goed in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven.