KCM 2022

Kampioenschapsclubmatch 23 oktober 2022
”Sporthal  De Stuw”in Eefde

Onze jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch met dubbel CAC wordt gehouden in de Sporthal De Stuw, Bargeweg 5, 7211 DC EEFDE, telefoon: 0575 540 060 . De datum is 23 oktober 2022.

Alle mogelijke klassen, waaronder de Fokkersklas en de Jongste Puppyklas, zijn opengesteld. Hierdoor is voor u de mogelijkheid om in te schrijven maximaal. Ook het lage inschrijfgeld maakt het aantrekkelijk om de Jongste Pups en Pups showervaring te laten opdoen.

De keurmeester: Tuula Plathan (Finland)

Aanvang keuring
De keuringen beginnen om 10.00 uur. We hebben alle mogelijke klassen geopend zodat u ruim de mogelijkheid heeft om meerdere honden in te schrijven. Let op: de hond dient de dag van de clubmatch de leeftijd bereikt te hebben die vereist is voor de klas waarin men de hond wenst in te schrijven. De beste Reu en de beste Teef  komen in aanmerking voor het CAC.
Zoals u weet telt het op een Kampioenschapsclubmatch behaalde CAC dubbel, en het reserve CAC voor een hele CAC. De nummer 1 geplaatsten van alle klassen (mits “uitmuntend” en uitgezonderd de Jongste Puppyklas en de Puppyklas) dingen mee naar de verkiezing van Beste Reu en Beste Teef. Aan het eind van de dag wordt uit deze beiden de Beste van het Ras gekozen.
Deze beste Shih-Tzu van de Kamp.Clubmatch ontvangt bovendien de titel “CLUBWINNAAR 2022”. Deze titel wordt op de stamboom vermeld. Bovendien wordt deze hond uitgenodigd om in 2023 mee te doen aan de door de Raad van Beheer georganiseerde, prestigieuze Hond van Het Jaar verkiezing.

Junior Handling / Kind Hond Show
Er wordt ook een Junior Handling (10 t/m 17 jaar)  en Kind Hond Show (tot 10 jaar)  competitie gehouden. Deelnemen kan iedere “kynoloog in de dop” die niet ouder is dan 17 jaar. De Shih-Tzu die voorgebracht wordt moet wel zijn ingeschreven. Bij de Junior Handling is vooral de juiste presentatie van de hond het belangrijkste. Het is wel belangrijk dat ook hiervoor thuis al wordt geoefend. De kosten hiervoor zijn € 5,00

Inschrijven
De inschrijving gaat via Online Dogshows. Wacht niet te lang met inschrijven, want als het maximum aantal honden is bereikt sluit de inschrijving. De sluiting van de inschrijving is 11 oktober. De Jongste Pups & Pups zijn € 27,50 per inschrijving, de overige klassen € 40,00, de koppelklas € 7,50 en de juniorhandling € 5,00. U wordt wanneer u uw inschrijving heeft voltooid verder geleid naar iDEAL en u dient uw betaling gelijktijdig met uw inschrijving te voldoen.

Inschrijving voor juniorhandling en kind/hondshow dienen contant op de dag van de show bij de penningmeester afgerekend te worden. Dit geeft u de gelegenheid ook op de dag zelf uw kind(eren) nog op te geven.

Wanneer u inschrijft geeft u automatisch toestemming tot het publiceren van uw NAW (naam, adres, woonplaatsgegevens) in de catalogus en van uitslagen & foto’s van u en uw hond(en) op de STCN website & STCN Facebookpagina’s.

Toegang gratis
Iedereen (dus ook niet leden) is van harte welkom om de keuringen te komen bekijken. De toegang is gratis.  Denk er wel aan dat de honden die u meebrengt volledig moeten zijn geënt, en dat u dit zonodig moet kunnen aantonen met het dierenpaspoort. Zorg dus dat u dit meeneemt.

Stoelen en tafels
Deze zijn niet aanwezig. Wij raden u aan zelf stoelen en een (trim)tafel mee te nemen. Denkt u ook aan plastic zakjes voor uw (trim)afval en voor het oppakken van eventuele “ongelukjes”?

De Tombola
Tijdens de keuringen zullen er weer lootjes worden verkocht voor de Tombola. Er zullen weer mooie prijzen zijn. Denkt u er ook aan een kleinigheidje voor de prijzentafel mee te nemen?

Stand
De stand Xapuri /Margit Langenberg (luxe grooming plaids en div. andere artikelen) zal aanwezig zijn

Aankeuren
Op de a.s. KCM is er (vóór aanvang, exacte tijden hoort u later) gelegenheid tot het aankeuren van uw Shih Tzu. Zo kan de geschiktheid voor de fok worden bepaald van honden die om plausibele reden(en) niet zijn uitgebracht op een tentoonstelling of Kamp.Clubmatch.

Onder de rubriek Fokkersinformatie (aankeuren) op www.shihtzuclub.nl vindt u het reglement en een voorbeeld van het beoordelingsformulier m.b.t. de aankeuring.
Opgaven van kandidaten: stuur een mail vóór 10 oktober naar het clubmatchsecretariaat de vereniging, bij goedkeuring van de reden krijgt u een link toegestuurd waarmee u  alle gegevens van uw aangemelde hond kunt uploaden (  stamboom & eigendomsbewijs, svp. ingescand GEEN foto. U mag deze ook gelijktijdig met aanmelding per post versturen):

H.v.d. Meer, Wulphof 40, 8043 JS Zwolle  tel: 06-23129409 / secretarisstcn@gmail.com
Uw opgave wordt in behandeling genomen na ontvangst van de betaling van de kosten. (vooraf betalen)
De kosten zijn  € 152,50,– per hond
Per eigenaar mogen maximaal 2 honden worden aangemeld.